Inschrijven


Het inschrijfgeld is  5 euro p.p.

Via onderstaande link kunt u het inschrijfformulier downloaden.

U kunt het bestand direct vanaf de server openen, of opslaan door met uw rechtermuisknop op de link te klikken en te kiezen voor ‘Koppeling opslaan als…’.

Gaarne het inschrijfformulier in 3-voud afgegeven.

A4D inschrijfformulier groep di

De inschrijfavonden zijn 22, 24, 31 mei 2018 . U kunt zich tussen 18.00 en 20.00 uur inschrijven in de Morgenster (route).

Inschrijfformulier Individuele lopers.  Deze afdrukken.

De avondvierdaagse organiseren kost geld. we zullen het zo goed mogelijk proberen uit te leggen wat er van het inschrijfgeld bekostigd wordt;
De verschillende vergunningen die nodig zijn, diverse voorzieningen die nodig zijn, daarbij kunt u denken aan extra toiletten, de huren van materialen, muziekkorpsen, de aanwezige EHBO, de medailles en tevens de verzekering voor het evenement en de wandelaars die ingeschreven zijn. Hier komt bij dat instanties als gemeente, politie graag inzicht hebben in hoeveel wandelaars er zijn in het geval van een calamiteit.
Het inschrijfgeld komt hieraan ten goede. Ik denk dat het bedrag ook redelijk mee valt als ik zie wat er allemaal van gedaan wordt. Laat ik heel duidelijk maken dat wij als organisatie hier geen cent aan verdienen. Wij zijn allemaal vrijwilligers die ook ons best doen om het elk jaar zo goed mogelijk te organiseren.